Isännöinti ja palkanlaskenta Seinäjoki

Kirjanpito

Minulta saat kattavasti kaikki kirjanpitotoimiston peruspalvelut. Toimitan kuukausittaiset ja vuosittaiset raportit aikataulussa sopimuksen mukaan. Asiantunteva kirjanpitotoimisto on korvaamaton apu yhdistys- tai yritystoiminnan pyörittämisessä. Palvelen asiakkaitani yksilöllisesti ja henkilökohtaisesti, ota yhteyttä niin sovitaan lisää!

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta vaatii tarkkuutta ja tietotaitoa. Suoritan palkanlaskennan sovitussa aikataulussa tarkasti asiakkaan antamien tietojen pohjalta. Sopimuksesta riippuen ilmoitan palkat myös viranomaisille, työmarkkinajärjestöille ja vakuutusyhtiöille. Ota yhteyttä!

Laskutukset

Minulla on käytössäni asianmukaiset ja ajan tasalla olevat ohjelmat, joiden avulla voidaan laskuttaa asiakkaitasi suoraan ja täten säästää sinun aikaasi!

Tilinpäätökset

Tilinpäätös tehdään yleensä tilikauden päätyttyä. Tilinpäätöksestä selviää yhdistyksen tai yrityksen tekemä tulos ja varallisuus. Teen myös välitilinpäätökset täsmällisesti ja ammattitaidolla niin pienille kuin suurillekin yrityksille ja yhdistyksille!

Neuvontapalvelut

Yrityksen perustaminen on usein aikaa vievää ja mutkikasta. Neuvon mielelläni mm. yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa, yhtiömuodon muuttuessa sekä yhtiösopimusten ja yhtiöjärjestysten päivittämisessä.

Reskontra

Reskontra on luettelo yhdistyksen tai yrityksen tapahtumista. Yleisimpiä ovat maksuvalvontaan käytetyt myynti- ja ostoreskontrat. Reskontriin kirjatut tapahtumat viedään kirjanpidon tileille, mutta suoritusten valvonta tapahtuu reskontrien kautta.